SMARTREPAIR TJENESTER

SMART:  Small – Medium – Area – Repair – Technique
Bulkreparasjon uten billakkering

SmartRepair er en kostnadseffektiv måte å rette ut bulker, med spesialutstyr retter vi ut en bulk 100% uten å røre originallakkenn eller skape fargeforskjeller. Fast pris pr. bulk uansett bilmerke. Kom å få taksert skaden hos oss først, det kan du spare mye på!

Lakkskader

Med SmartRepair spotreperasjon/flekklakkering blir kun selve skadeområde behandlet. Dette er svært kostnadseffektivt i forhold til hel lakkering/del-område lakkering med like bra resultat, eller kanskje enda bedre!

Skinn-, velour- og stoffinteriør

Enten det er rens, rifter/hull, sprekker i skinn, generell slitasje – kom innom oss så ser vi på mulighetene! Med SmartReapir har vi effektive løsninger til interiør fornyelse.

Glassreparasjon

Sprekker og steinsprut i frontruter repareres raskt med perfekt resultat mens du venter. Alt over ansvarsforsikring dekker kostnadene med frontrute reperasjon.

Reparasjon av lettmetallfelger

Enten det er dype hakk, eller riper og skraper i en aluminiumsfelg, så repareres dette raskt og effektivt med SmartReapir. Felgen vil framstå som ny, til en lav kostnad i forhold til andre løsninger! Det er også mulig å reparere høyglanspolerte lettmetalls felger.

Innvendig/utvendig plastreparasjon

Hard eller myk plast, interiør, instrumentbord, eksteriør som skjermbuer – støtfangere osv. repareres med SmartRepair. Sluttresultat med perfekt finish, raskt og effektivt.

Luftrens med ozonteknologi

Ved hjelp av en patentert UV-C & OZON teknologi er det mulig å bryte ned og fjerne dårlig lukt. Denne teknologi fikk EUs miljøpris, i kategorien ”renere teknologi”. Fjerner ikke bare lukten i luften men også det som sitter i interiøret.

Perfekt resultat og fornøyde kunder!

SmartRepair er svært kostnads effektivt i forhold til tradisjonell skade behandling, da det kun er selve reperasjons område som blir behandlet. Forbløffende resultat med ny teknologi, arbeidsmetoder og spesial utstyr tilpasset formålet. Mye raskere reperasjonstid og perfekt resultat hver gang!

Facebook

SMARTREPAIROSLO.NO - SEND FORESPØRSEL

Dette er en uforpliktende forespørsel, du vil motta pristilbud og dato/tid bekreftelse. Felter merket * er påkrevet.

LakkBulkFelgPlastSkinnRuteLuktForsikring

X
SEND FORESPØRSEL